Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Последни публикации

    Sorry, no posts matched your criteria.

Нашите състави… 

Бъдете част от голямото семейство на “БАЛКАНДЖИИ”

Детски танцов състав…

Детски Танцов състав към Танцова школа „Балканджии“ – гр. Панагюрище, е създаден през 2018 година. Съставът представя сценично разработени хореографии, а целта е да се съхранява и популяризира фолклорното танцово изкуство.Има множество успехи зад гърба си,  наради от международни и национални фестивали и конкурси, което го налага, като един от най-добрите в областта. 

Фолклорен танцов състав…

Фолклорен Танцов състав към Танцова школа „Балканджии“ – гр. Панагюрище, е създаден през 2019 година. Съставът представя сценично разработени хореографии, а целта е да се съхранява и популяризира фолклорното танцово изкуство. Съставен е от любители-танцьори, над 16 годишна възраст. Печели международни и национални отличия. Участва в множество концерти, фестивали и конкурси. Колективът може да се похвали и с реализиране на проект, финансиран от Национален фонд „Култура“.

Групи за хоротропци…

Потопете се в магията на танца, като станете част от нашите групи за разучаване на български народни хора и ръченици. Тук ще имте възможност да се оттърсите от натовареното ежедневие, да срещнете нови приятели, да се потопите в българското и разбира се – да танцувате! Групите са разделени, според нивото на понатите Ви хора. Ако искате да танцувате, но нямате опит, заповядайте в група ни за НАЧИНАЕЩИ ХОРОТРОПЦИ. Ако някога сте танцували, но искате да опресните наученото, то мястото Ви е при СРЕДНО-НАПЕДНАЛИТЕ ХОРОТРОПЦИ. За любителите на най-сложните стъпки и интензивни репетиции, предлагаме група за НАПРЕДНАЛИ ХОРОТРОПЦИ.
БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО НА   Танцова школа „БАЛКАНДЖИИ“ – гр. Панагюрище!

Нашата зала…

гр. Панагюрище, 4500
ул. “Никола Мареков” 6
/сградата на ОУ “Двайсти април”/