Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Последни публикации

    Sorry, no posts matched your criteria.

Blog

Home  /  Новини   /  “Пеене на пръстени и наричане на китки” – ПРЕМИЕРА

“Пеене на пръстени и наричане на китки” – ПРЕМИЕРА

Филмът „Пеене на пръстени и наричане на китки“ е достъпен в Youtube от 15:30 часа на 15 октомври 2022 г.

Официалната премиера ще бъде на 15 октомври 2022 година в конфернтната зала на  Исторически музей – Панагюрище. Събитието ще се състои в следобедните часове на съботния ден, а на него са поканени партньори, изпълнители, културни дейци и приятели, които първи ще имат възможност да гледат филма.

Точно в 15:30ч. ще стартира премиерата на филма в ютуб канала на организацията. Той ще се разпространява напълно безплатно и всеки ще има възможност да му се наслади.

“Създадохме този филм с много любов и с ясната отговорност, че правим нещо голямо, което ще остане за бъдещи поколения”, сподели Петър Немски – собственик на “Фолк Вижън” ЕООД.

“По повод премиерата на филма, организираме и хоротека, която ще се състои също на 15.10.2022г. от 18:00ч на пл. “20-ти април”. Заедно с моите танцьори от Фолклорен танцов състав към Танцова школа “Балканджии”, ще предствим обичая на живо пред публика, а след това ще извием кръщни български хора”, добави още Немски.

Припомняме, че проекта е на обща стойност 14 900лв и е напълно финансиран от Национален фонд “Култура”, по програма “Подкрепа за частни организации в областта на любителското изкуство / сесия 2021”.

Партньори на проекта са Община Панагюрище, Исторически музей – Панагюрище, Медиен център “Оборище” и Панагюрска информационна агенция – PIA-News.

POST A COMMENT